سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 280574
    تاریخ انتشار: 27/دي/1400 - 23:25

    بیانیه ارتش یمن درباره جزئیات "عملیات ویژه و موفق" در قلب امارات

    نیروهای مسلح یمن همانطور که قبلا اعلام کرده بود در بیانیه‌ای جزئیات عملیات ویژه امروز، دوشنبه ارتش این کشور در قلب امارات را اعلام کرد.

     بیانیه ارتش یمن درباره جزئیات "عملیات ویژه و موفق" در قلب امارات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه المسیره، یحیی سریع، سخنگوی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در کنفرانسی خبری درباره جزئیات عملیات پهپادی امروز در نزدیکی فرودگاه ابوظبی گفت: در واکنش به تجاوزات آمریکا، عربستان و امارات به یاری خداوند دست به عملیات ویژه و موفق در خاک امارات زدیم.

    یحیی سریع افزود: عملیات "إعصار یمن" (گردباد یمن) در امارات با موفقیت انجام گرفت. این عملیات موفق با پنج موشک بالستیک و بالدار و تعداد زیادی پهپاد انجام گرفت. همچنین این عملیات دو فرودگاه دبی و ابوظبی و نیز پالایشگاه نفت در المصفح در ابوظبی و تعدادی از تاسیسات مهم و حساس امارات را هدف گرفت.

    این مقام نظامی یمن گفت: به شرکت‌های خارجی و شهروندان و افراد مقیم امارات هشدار می‌دهیم برای حفظ جانشان از تاسیسات و مواضع حساس دور باشند.

    او افزود: در گسترش بانک اهداف و شامل شدن تاسیسات و مناطق بسیار مهم‌تر در مرحله آینده تردید نخواهیم کرد.

    سریع در ادامه با تکرار اظهارات انصارالله درباره حقارت امارات گفت، امارات تا زمانی‌که تجاوزاتش علیه یمن ادامه یابد یک "کشور کوچک غیرامن" خواهد بود.

    سخنگوی ارتش یمن گفت: نیروهای مسلح امروز طبق آنچه وعده داده بود و طبق هشدارش به کشورهای متخاصم عمل کرد و این کشورها ضربات دردناک و سخت‌تری را دریافت خواهند کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما